Whatsapp : +90 555 259 22 50

post-thumb1

BİLGİSAYAR BAKIM ANLAŞMASI

Günümüzün son derece rekabetçi iş ortamında, şirketlerin hayatta kalmak ve gelişmek için emrindeki her aracı kullanmaktan başka seçeneği yoktur. Çoğu zaman şirket yöneticileri bunlardan birini gözden kaçırır: (Teknoloji araçları) Günümüzde dahili bir kurumsal ağa sahip olmak ve birkaç web uygulaması kullanmak, şirketinizin genel performansını iyileştirmek için yeterli değildir.
Etkili olabilmek için kullandığınız teknolojik çözümlerin şirketin ihtiyaç ve hedeflerine göre uyarlanması gerekir ve maliyet optimizasyonu stratejileri geliştirilmesi gerekir. Maliyet optimizasyonu, bir şirket için büyük bir fark yaratabilir. Rekabet şiddetli, bu nedenle teknolojiden  sorumlu kişilerin şirketi rekabette öne çıkarmaya yardımcı olacak en iyi uygulamaları kullanmaları önemlidir. Şirketinizde maliyetleri azaltmanın yollarını bulmak, veri merkezinden hizmet yönetimine kadar her şeye bakmayı içerecektir. Amaç, maliyet optimizasyonu ve nihayetinde daha geniş bir sonuç elde etme arayışında hiçbir taşa dokunmamaktır.
Bu makalede, şirketinizde bilgi ve iletişim teknolojilerini geliştirmenin ve kullanmanın performans arttırmasında ve maliyet düşüşlerinde etki eden bilgisayar bakım anlaşması ne olduğu hakkında detaylı bilgi edineceksiniz.

· Bilgisayar Bakım Anlaşması Yaptırmanın Avantajı Nedir?
Dürüst olalım, çoğu şirket her ihtiyacına hizmet edecek eksiksiz bir BT (bilgi teknoloji) departmanını karşılayamaz. Birden fazla teknisyene tam zamanlı ödeme yapmak çok pahalıdır. Bununla birlikte bilgisayar bakım anlaşması yaptırmanın avantajlarını gösteren işaretler şunlardır:

Yeni Teknoloji
İki bilgisayar ve bir sunucu ile iş yürütme günleri geride kaldı. Teknoloji her geçen gün değişiyor ve daha verimli hale geliyor ve buna ayak uydurmak maliyetli. İşletmeniz eski teknolojiye hapsolmuşsa, aslında kendinize zarar veriyorsunuz. Günümüz ekonomisinde rekabetçi kalabilmek için, her büyüklükteki işletme zamana uyum sağlamak için esnek olmalı ve aynı zamanda temel iş faaliyetlerine odaklanmalıdır. Bilgisayar bakım anlaşması ile mevcut en son teknolojilerle birlikte bunları çalıştıracak ve bakımını yapacak personelle tam bir yönetim ve uyum sağlar. En yeni ekipmanla ve yönetilen bir BT (bilgi teknoloji) hizmetinin tahmin edilebilir aylık maliyetiyle, güncel kalabilir ve işinize avantaj sağlayabilirsiniz.

Düşük Maliyet, Yüksek Verimlilik
Teknoloji yönetimi için bilgisayar bakım anlaşması yaptırmak, işletmenize eksiksiz bir sanal teknoloji departmanı sağlar. Şirket içinde bir teknoloji departmanının bulunması ve çalışanlarının giderleri, büyük bir yatırımdır. Bilgisayar bakım anlaşmasında sabit bir maliyet vardır ve bir gün izin almaz veya hastalanmaz. :)

Rekabeti Azaltır
Teknoloji, küçük bir işletmenin büyük şirketlerle rekabet etmesini sağlar. Bilgisayar bakım anlaşması, şirketinize büyük şirketlerin sahip olduğu aynı teknoloji ve uzmanlığı sağlayarak bunu gerçekleştirebilir. Üretkenliği artırmak için doğru araçları sağlayarak işiniz için marka bilinirliğini artırmaya yardımcı olurken, bu teknolojileri planlama, uygulama ve sürdürme maliyetini düşürerek size rekabet avantajı sağlar.

Güvenlik
Bir bilgisayar sistemi çöktüğünde, uzmanların bile sebebini bulmak ve düzeltmek için zamana ve enerjiye ihtiyacı vardır. Bilgisayar bakım anlaşması ile güvenlik duvarlarınız her zaman günceldir. Sunucularınız ve iş istasyonlarınız sürekli olarak denetlenir. Doğru hizmetleri, işletmeniz için güvenlik katmanları ve izlenen veri yedeklemesi ile verilerinizin güvenliğini sağlar. Çalışanınızın gizli bilgilerinden müşterinizin verilerine kadar şirket verilerinizin korunmasına ilişkin riskler en aza indirilir.

· Bilgisayar Bakım Anlaşması Kimler Yaptırmalıdır?
Her işletme, işlemlerini sorunsuz ve verimli bir şekilde sürdürmek için BT (bilgisayar teknoloji)  yönetimine ihtiyaç duyar. Ne yazık ki, küçük işletmelerin BT ' lerine gelince genellikle bir "bozma / düzeltme" stratejisi vardır; Oldukça basit, bir şey bozulduğunda ve düzeltilmesi gerektiğinde bir BT uzmanı tutuyorlar. Bu strateji, karmaşık BT çözümleri kullanmayan küçük işletmeler için iyi bir çözüm gibi görünebilir. Ancak sorunun çözülmesi uzun zaman alabilir. Ağınız çökerse ne kadar para kaybedeceğinizi düşünün; kesinti, tüm şirketler için maliyetli bir konudur.
Ayrıca pek çok şirket de, kendilerini tipik günlük sorumluluklarının yanı sıra BT (bilgisayar teknoloji) sorunlarıyla boğuşurken bulur. BT (bilgi teknoloji) çalışmalarını bir bilgisayar bakım anlaşmasıyla, bir şirketin en iyi yaptığı işte mükemmelleşmesine olanak tanır.
Pek çok küçük ve orta ölçekli işletme ise BT teknisyen personeli karşılayamaz. Bu nedenle bilgisayar bakım anlaşması ile BT hizmetlerinden büyük ölçüde yararlanabilirler. Bu, daha büyük şirketlerin bilgisayar bakım anlaşmasına ihtiyaç duymadığı anlamına gelmez. Her büyüklükteki işletme, günlük operasyonlarını sürdürmek için güçlü BT hizmetlerine güvenir.
İşletmenizin bir bilgisayar bakım anlaşması yapması gerektiğini gösteren bazı işaretler şunlardır:
1.Özel BT personeliniz yoksa
2.Bakımla ilgili BT görevleri yığılıyorsa
3.Para biriktirmek istiyorsunuz
4.Yavaş işlemler ve sık sık arıza süreleri yaşıyorsanız
5.İşletme uyumu (Yasal düzenlemelere)

· Bilgisayar Bakım Anlaşması Maliyeti
Bilgisayar bakım anlaşması maliyeti; mevcut ekipmana, personel düzeylerine, BT deneyimine, zamana ve kullanılabilir bütçeye bağlı olarak değişebilir. Buna net bir cevap alabilmek için buradan ücretsiz bir keşif ve tespit talebinde bulunabilirsiniz.

SONUÇ
Her şeyden çok, bilgisayar bakım anlaşması ile en son özelliklere, yazılım güncellemelerine, güvenliğe ve altyapıya sahip olup olmadığınız konusunda sürekli endişelenmenize gerek yok. Ve herhangi bir türden bir BT (bilgi teknoloji) sorunuyla karşı karşıya kalmanız durumunda, bilgili bir teknisyen bulmak için uğraşmanız gerekmeyecek. Bilgisayar bakım anlaşması, işletme sahiplerinin ve yöneticilerin BT ekipmanlarını ve hizmetlerini yönetmeleri için cankurtarandır.
Bugün alınan iyi bir teknoloji kararı yarın büyük bir maliyet düşüşlerine yol açabilir.

Kapsamlı BT desteği ve hizmetleri için Fhome’u arayın. İyi yönetilen bir BT departmanının sağladığı huzurun tadını çıkarın ve bunun yerine işinizi büyütmek için zamanınızı ve enerjinizi harcayın! Arıza süresini azaltmanıza, maliyetleri düşürmenize ve verimliliği artırmanıza yardımcı olacak ücretsiz danışmanlık için bizimle iletişime geçin.