Whatsapp : +90 555 259 22 50

post-thumb1

BÜYÜMENİN, BAŞARININ VE MÜKEMMELLİĞİN 10.YILINI KUTLUYORUZ

İş konusunda aşırı duygusal olacak biri değilim ama bu yazıyı küçük bir gurur dalgasıyla yazıyorum. Çünkü bu yıl; Fhome Bilişim 2013’de ilk kez kapılarını açmasının ardından 10 yıl geçti. 10 yıl sonra hala şirketin hizmetlerine devam edeceği konusunda hiçbir fikrim yoktu. 10. yılımızı kutladığımız bu yıl Fhome Bilişim için çok özel bir yıl. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetin 10.yılını kutluyoruz.

Şirket kuran herkesin bildiği gibi, 10. yıl dönümünüz bir kutlama sebebidir. Bir şirketi kârlılığa yönlendirmek şöyle dursun, hayatta tutmak zor bir iştir ve bunu takdir etmek için biraz zaman ayırmak önemlidir. Ancak 10. yıl dönümünüz bir kutlama sebebi olduğu kadar, üzerinde düşünmek için de önemli bir andır. Bir kurucu olarak, 10 yıl boyunca ilerlemeyi nasıl sağlayacağınız hakkında çok şey öğrenirsiniz.

Misyonumuz her zaman müşterilerimize, satış öncesinden teknik destek sürecine kadar; dürüstlük, bütünlük ve her zaman onların çıkarlarını gözeterek hizmetler sunmak olmuştur. Bu misyondan hiçbir zaman sapmadığımızı ve müşterilerimizle birlikte büyümenin gururunu duyduğumuzu söyleyebiliriz.
Herhangi bir kuruluş için 10 yılı tamamlamak, başlı başına bir mükemmellik ve onur ifadesidir. Bu, birçok yeni başlayanın, başlarken hayalini kurduğu bir dönüm noktasıdır. Şu anda 10 yıllık şirketler kulübünde olduğumuz için şanslıyız. Bir şirketi başarılı kılmak için herkese ve herkesin çabasına ihtiyaç vardır. Bunun için:

        İŞ ORTAKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
10 yıldır iş hayatında olmak için müşterilerimize olağanüstü değer katan işbirlikçi ortaklıklar kurmanın öneminin farkındayız. Başarımız, ortaklarımızın başarısına bağlıdır. İş ortaklarımıza; uzmanlıkları, becerileri ve müşterilerimize hizmet vermemize yardımcı olan ortak taahhütleri için teşekkür ederiz. Ekibimizin bir uzantısısınız ve hem Fhome Bilişim’in hem de müşterilerimizin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmada önemli bir rol oynadınız.

        MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ
Yıllar boyunca bize güvenen müşterilerimizin, güvenine sahip olmaktan onur duyuyoruz ve bunu hak etmeye devam etmek için yorulmadan çalışacağız. Çalışanlarımız da son derece özverilidir ve her ihtiyacınızda size yardımcı olmaya hazırdır. Bu 10 yıllık süre zarfında, müşterilerin güvenini kazanmaktan daha ödüllendirici bir şey yoktur. Sizinle çalışmak bir ayrıcalıktı.

        SONUÇ
10 yıllık süre zarfında, teknolojik yenilikler ve işletmelerin gelişmesinde destek sağlayacak tüm çözümlerle Fhome, müşterilerine yardımcı olmak için durmaksızın çalıştı. Kurumsal dünyada geride bıraktığımız 10 başarılı yılı bir kez daha kutluyoruz. Müşterilerimize ve ortaklarımıza en üst düzeyde hizmet sunacağımız önümüzdeki on yılı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Daha fazla işbirliği ve karşılıklı başarı için buradayız. Bugün Bize ulaşın!  

0 Yorum

Yorum Yaz