Whatsapp : +90 555 259 22 50

post-thumb1

RESTORANINIZ İÇİN UYGUN SİPARİŞ PROGRAMI NASIL KURULUR?

Bugün restoran siparişi için online sipariş ve teslimatında iştah artmaya devam ediyor ve yakın zamanda azalması pek olası değil. Bu pastadan bir dilim isteyen restoran sahipleri, bir online sipariş sistemi kurmalı, yoksa müşterilerini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirler. Bir çevrimiçi sipariş platformu kurmak, restoran işletmeniz için ek bir gelir akışı sağlar ve size zaten zorlu bir pazarda rekabet etme şansı verir. İster kolaylık ve rahatlık, ister mümkün olduğunca fazla kâr elde etmek isteyin, restoranınız için en uygun siparişi benimsemenin bir yolu var. Restoranınız için uygun  sipariş sistemi kurarken uygulayabileceğiniz üç yaklaşımımız var.

· Web sitenizde kurum içi bir çevrimiçi sipariş platformu kurun
Müşterilerin siparişlerini doğrudan siteniz üzerinden kabul edebileceğiniz bir websiteniz olsun. Müşteriler doğrudan restoranınızın web sitesi üzerinden sipariş verir ve ödemeleri, teslim almaları ve siparişleri gönderildikleri anda siz yönetirsiniz. Temel çevrimiçi sipariş yazılımı, müşterilerin bir web sitesinde sipariş vermelerini ve teslim alma sırasında ödeme yapmalarını sağlar.

· Caller ID cihazı ile paket servisi ve teslimatlarınızı hızlandırın
Paket servisi ve teslimat siparişlerini yönetmenize izin veren bir arayan kimliği görmenizi sağlayan sistemini etkin bir biçimde kullanın. Sipariş alma sürecini hızlandırın, müşterileri arar aramaz veritabanınızda bulun. Bu sayede hızlı ve doğru siparişlerinizle müşterinizin gözünde sadakatli bir profil oluşturmuş olacaksınız.

·   Restoran yönetimi yazılımı ile işletmenize hız ve kolaylık getirin
Restoran yönetim yazılımı ya da diğer bir tabir ile adisyon sistemleri, restoran sahiplerinin ve yöneticilerinin bir restoranı uçtan uca yönetmesine yardımcı olur. Bu araçlar; salon-masa yönetimi, self servis, paket servis, garson takibi, tahsilat sistemi, ödenmezler, ikramlar ve indirimler, adisyon bölme, barkodlu satış, yazdırma sistemi, üretim maliyet, cari takibi, talep ve sipariş, grafikler ve raporlama modülleri sayesinde tüm restorana hakim olma olanağı vermektedir.

Dilerseniz, Fhome Bilişim olarak size restoranınız için çözümler sağlayabiliriz. Bize ulaşın!