Whatsapp : +90 555 259 22 50

post-thumb1

İSTOÇ BİLGİSAYAR SERVİSİ

İstoç Bilgisayar Servisi; İstoç bölgesinde Bilgisayar Teknoloji hizmetlerini tamamen kapsayan geniş bir hizmet ve ürün portföyü sunuyoruz. Fhome Bilişim yerinde ve çevrimiçi bilgisayar onarım hizmetleri sunan ülke çapında bir bilgisayar uzmanları ağıdır. Yerinde ziyaretler ve internet üzerinden onarımlar yoluyla insanların evlerine ve işyerlerine hizmet veren önde gelen bir bilgisayar onarım ve teknik destek şirketiyiz. Size telefon üzerinden bir dizi basit adımda rehberlik ettikten sonra, uzman teknisyenlerimizden biri bilgisayarınıza internet üzerinden bağlanabilecek, farenizi ve klavyenizi sanki bilgisayarınızın başında oturuyormuş gibi kullanabilecektir! Bu seçenek harika çünkü bilgisayarınızı bir tamirhaneye götürmeniz ve günlerce bir yerde bırakmanız gerekmiyor. Uzaktan onarım teknolojimiz, bir teknisyenin bilgisayarınızda yaptığı her şeyi görmenizi sağlar. İzleyemeyecek kadar meşgulseniz gününüze devam edebilirsiniz. Biz bağlandıktan sonra gitmekte özgürsünüz. Yerinde bir ziyareti tercih ediyorsanız, İstoç bölgesine bilgisayar servisi sağlamaktayız. Teknisyenimizin hizmet alanlarından birinin içinde olup olmadığınızı öğrenmek için arayın.  Şu anda şunlarda yerinde teknisyenlerimiz var:

1-      Arnavutköy Bilgisayar Servisi

2-          Ataşehir Bilgisayar Servisi

3-          Avcılar Bilgisayar Servisi

4-          Bağcılar Bilgisayar Servisi

5-          Bahçelievler Bilgisayar Servisi

6-          Bakırköy Bilgisayar Servisi

7-          Başakşehir Bilgisayar Servisi

8-          Bayrampaşa Bilgisayar Servisi

9-          Beşiktaş Bilgisayar Servisi

10-      Beykoz Bilgisayar Servisi

11-      Beylikdüzü Bilgisayar Servisi

12-      Beyoğlu Bilgisayar Servisi

13-      Büyükçekmece Bilgisayar Servisi

14-      Çatalca Bilgisayar Servisi

15-      Çekmeköy Bilgisayar Servisi

16-      Esenler Bilgisayar Servisi

17-      Esenyurt Bilgisayar Servisi

18-      Eyüpsultan Bilgisayar Servisi

19-      Fatih Bilgisayar Servisi

20-      Gaziosmanpaşa Bilgisayar Servisi

20-      Güngören Bilgisayar Servisi

22-      Hadımköy Bilgisayar Servisi

23-      İkitelli Bilgisayar Servisi

24-      Kadıköy Bilgisayar Servisi

25-      Kağıthane Bilgisayar Servisi

26-      Kartal Bilgisayar Servisi

27-      Küçükçekmece Bilgisayar Servisi

27-      Laleli Bilgisayar Servisi

29-      Maltepe Bilgisayar Servisi

30-      Merter Bilgisayar Servisi

31-      Pendik Bilgisayar Servisi

32-      Sancaktepe Bilgisayar Servisi

33-      Sarıyer Bilgisayar Servisi

34-      Silivri Bilgisayar Servisi

35-      Sultanbeyli Bilgisayar Servisi

36-      Sultangazi Bilgisayar Servisi

37-      Şile Bilgisayar Servisi

38-      Şişli Bilgisayar Servisi

39-      Tuzla Bilgisayar Servisi

40-      Ümraniye Bilgisayar Servisi

41-      Zeytinburnu Bilgisayar Servisi

 

 

 

İstoç Bilgisayarcı

İstoç Bilgisayarcı: İstoç bölgesinde Bilgisayar Teknoloji hizmetlerini tamamen kapsayan geniş bir hizmet ve ürün portföyü sunuyoruz. Buradan iletişim sağlayabilirsiniz.

 

İstoç Yerinde Bilgisayar Servisi

İstoç Yerinde Bilgisayar Servisi: İstoç bölgesinde  ihtiyaçlarınız temel, orta veya ileri olup olmadığı, evde, okulda veya iş yerinde probleminizi hızlı ve etkili bir şekilde ve çok makul oranlarda çözme yeteneğine sahibiz. Fhome Laboratuarlarında onarım için laboratuarlarımıza alınan ürününüz, deneyimli ekibimiz tarafından onarımı sağlanır. Buradan iletişim sağlayabilirsiniz.

İstoç Notebook Servisi

İstoç Notebook Servisi: İstoç bölgesinde arızalanan notebook onarımını servisimizde deneyimli ekibimizce onarımı sağlanır. Buradan iletişim sağlayabilirsiniz.

 

İstoç Bilgisayar Onarımı

İstoç Bilgisayar Onarımı: İstoç bölgesinde; ev, okul veya işyerinde kullandığınız bilgisayarların belli periyotlarda onarımı sağlanır. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç Yazılım

İstoç Yazılım: İstoç bölgesinde ihtiyaç duyulan her sektöre özel yazılım çözümleri sunuyoruz. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç Webtasarım

İstoç Webtasarım: İstoç bölgesinde özgün, mobil uyumlu, seo odaklı web geliştirme ve bakımı hizmeti sunuyoruz. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç Domain, Hosting

İstoç Domain, İstoç Hosting: İstoç bölgesinde ki firmanız için domain ve barındırma için uygun hosting hizmeti sunmaktayız. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç Kurumsal e-mail

İstoç Kurumsal e-mail: İstoç bölgesinde ki firmanız için kurumsal mail hizmeti sunmaktayız.  Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç e-fatura

İstoç e-Fatura: İstoç bölgesinde, ihtiyaç duyduğunuz e-fatura çözümünü sunmaktayız. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç e-arşiv

İstoç e-Arşiv: İstoç bölgesinde ihtiyaç duyduğunuz e-arşiv çözümünü sunmaktayız. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç e-defter

İstoç e-Defter: İstoç bölgesinde ihtiyaç duyduğunuz e-defter çözümünü sunmaktayız. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç e-irsaliye

İstoç e-irsaliye: İstoç bölgesinde ihtiyaç duyduğunuz e-irsaliye çözümünü sunmaktayız. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç adisyon programı

İstoç adisyon programı: İstoç bölgesinde ki restoranınız için özel adisyon çözümleri sunmaktayız. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç Muhasebe Programı

İstoç Muhasebe Programı: İstoç bölgesinde, bir şirket muhasebesi tutmanız için, genel muhasebeden ön muhasebeye kadar ihtiyaç duyulan tüm çözümü sunuyoruz. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç Barkod Sistemleri

İstoç Barkod Sistemleri: İstoç bölgesinde, bir barkod yönetim sistemi uygulamak için ihtiyaç duyduğunuz tüm gerekli yazılım, donanım ve barkod etiketlerini sunan profesyonel barkod izleme çözümleri sunuyoruz. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç Sosyal Medya

İstoç Sosyal Medya: İstoç bölgesinde tüm sosyal platformlarda kitleyi yaratmanıza ve genişletmenize yardımcı oluruz. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç e-ticaret

İstoç e-ticaret: İstoç'da müşterilerinizi mutlu etmeniz için güçlü e-ticaret platformaları sunuyoruz. Detaylı bilgi için tıklayın.

 

İstoç Özel Yazılım

İstoç Özel Yazılım: İstoç'da sektörünüze özel, en güncel teknolojileri kullanarak kaliteli, güvenilir yazılım geliştirme sağlamaya odaklanıyoruz. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç SEO

İstoç SEO: Arama motoru optimizasyonu ile potansiyellere ulaşmanızı sağlıyoruz. 

 

İstoç Kurumsal Bakım Anlaşması

İstoç Kurumsal Bakım Anlaşması: Bilgisayarlarınızın aylık bakımlarını bakım anlaşması kapsamında sağlıyoruz.  Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İstoç Veri Kurtarma ve Yedekleme

İstoç Veri Kurtarma, İstoç Veri Yedekleme: Verilerinizi kolayca erişebileceğiniz güvenli yerde tutmanızı sağlıyoruz. 

 

İstoç Kartuş

İstoç Kartuş: Her marka yazıcı için; orijinal veya muadil kartuş satışı.

 

İstoç Toner

İstoç Toner: Her marka yazıcı için; orijinal veya muadil toner satışı.


İstoç Dia Yazılım

İstoç Dia Yazılım: İstoç bölgesinde, bir şirket muhasebesi tutmanız için, genel muhasebeden ön muhasebeye kadar ihtiyaç duyulan tüm çözümü sunuyoruz. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.


İstoç Eta Yazılım

İstoç Eta Yazılım: İstoç bölgesinde, bir şirket muhasebesi tutmanız için, genel muhasebeden ön muhasebeye kadar ihtiyaç duyulan tüm çözümü sunuyoruz. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.