Whatsapp : +90 555 259 22 50

post-thumb1

2021’İN EN FAYDALI 12 BLOG İÇERİĞİ


2021 sona erdiği ve 2022 yılına girdiğimiz şu günlerde, geride bıraktığımız yılı düşünmenin zamanı geldi. Zorluklar, engeller ve kutlamalarla dolu 12 ay, kesinlikle bilgilendirici ve aydınlatıcıydı. Aynı zamanda sinir bozucu ve dayanılmazdı. 2021'de ele aldığımız tüm blog konularını bu yazımızda bir arada toplamak istedik. Beğeneceğinizi umuyoruz.

1) YIL SONU DÖNEM DEVRİ (DÖNEM DEVİR) NEDİR?
Bir muhasebe dönemi, bir takvim yılı veya mali yıl dahil olmak üzere muhasebe işlevlerinin gerçekleştirildiği, toplandığı ve analiz edildiği belirlenmiş bir zaman aralığıdır. Tipik olarak, belirli bir zamanda, şu anda aktif olan muhasebe dönemi vardır. Muhasebe dönemlerine ilişkin bir takvim yılı, bir işletmenin muhasebe kayıtlarını Ocak ayının ilk gününde toplamaya başladığını ve ardından Aralık ayının son gününde veri birikimini durdurduğunu gösterir. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !

2) KURUMSAL BAKIM ANLAŞMASI NEDİR?
Günümüzün son derece rekabetçi iş ortamında, şirketlerin hayatta kalmak ve gelişmek için emrindeki her aracı kullanmaktan başka seçeneği yoktur. Çoğu zaman şirket yöneticileri bunlardan birini gözden kaçırır: (Teknoloji araçları) Günümüzde dahili bir kurumsal ağa sahip olmak ve birkaç web uygulaması kullanmak, şirketinizin genel performansını iyileştirmek için yeterli değildir. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


3) BULUT BİLİŞİM NEDİR?
Daha önce bu terimi kesin duymuşsunuzdur. “Bulut” kelimesi pandemi ile birlikte trendini gün geçtikçe arttırdı. Yeni verimli bir uygulama ile ilgili veya birisinin aile fotoğraflarını saklamanın bir yolunu aramasını fark etmeksizin artık bunu birçok tartışmada duyabilirsiniz.  Evde veya ofiste, bulutun verilerimizi saklama ve erişme şeklimizi değiştirdiği görülüyor. Bulut bilişim, küçük ve orta ölçekli işletmelerde hızla yetişiyor. Ancak “bulut” yalnızca yeni bir moda sözcük mü yoksa şirketinizin genel performansında fark yaratabilecek gerçek bir araç mı? BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


4) KURUMSAL BAKIM ANLAŞMASI ŞİRKETLERE NASIL FAYDA SAĞLAR?
Günümüzün son derece rekabetçi iş ortamında, şirketlerin hayatta kalmak ve gelişmek için emrindeki her aracı kullanmaktan başka seçeneği yoktur. Çoğu zaman şirket yöneticileri bunlardan birini gözden kaçırır. Günümüzde dahili bir kurumsal ağa sahip olmak ve birkaç web uygulaması kullanmak, şirketinizin genel performansını iyileştirmek için yeterli değildir. Etkili olabilmeleri için kullandığınız teknolojik çözümlerin şirketin ihtiyaç ve hedeflerine uygun hale getirilmesi gerekir. Bu makalede, şirketinizde bilgi ve iletişim teknolojilerini geliştirmenin ve kullanmanın performans iyileştirmelerine ve maliyet düşüşlerine nasıl yol açabileceğini öğreneceksiniz. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


5) SEO NEDİR?
SEO, "arama motoru optimizasyonu" anlamına gelir. Basit bir ifadeyle, sitenizin alakalı aramalarda görünürlüğünü artırmak için iyileştirme süreci anlamına gelir. Sayfalarınızın arama sonuçlarında görünürlüğü ne kadar yüksek olursa, dikkat çekme, potansiyel ve mevcut müşterileri işletmenize çekme olasılığınız o kadar artar. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


6) ŞİRKETİNİZİN SİBER GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDEN 4 KULLANICI HATASI
Çalışanlarınız en büyük varlığınızdır. Uzmanlıkları ve özverileri şirketinizin başarısındaki en önemli faktörlerdendir. Ancak konu siber güvenlik olduğunda en büyük tehdit içeriden geliyor. Firmalar saldırıya uğradığında, şirket içinde birinin çoğu durumda zarar vermediği düşüncesindedir. İş arkadaşlarınız her gün onlara masum görünen bir şekilde davranabilir, ancak aslında büyük güvenlik ihlallerine yol açabilir. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


7) İŞLETMELERDE YAŞANAN BİLGİSAYAR SORUNLARI İÇİN ÇÖZÜMLER
Günümüzde çok az şirket, faaliyetlerinin bir parçası olmadan web üzerinde veya bilgi teknoloji araçlarının yardımıyla çalışmadan var olabiliyor. İki çalışandan büyük kobilerden çok uluslu şirkete kadar, internet ve bilgisayar sistemleri günlük yaşamın bir parçasıdır. Bilgi teknolojileri çok yardımcı oldu ve birçok şirketin başarısına yol açtı. Ancak, bir şirketin zaman içinde gelişiminin herhangi bir parçası gibi, zamanla ortaya çıkabilecek belirli zorluklar ve hatta büyük sorunlar vardır. Bu tür bir durumda, bilgisayar sistemleri çözümün yanı sıra sorunun bir parçası olabilir. Önemli olan, bu bilgisayar sorunlarını ele almak ve araçların kullanımını optimize etmek için iyi bir kişi veya kaynak ekibine sahip olmaktır. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


8) 3-2-1 VERİ YEDEKLEME KURALINI UYGULAMA
Finansal kayıtlara, müşteri verilerine, sözleşmelere ve daha fazlasına erişemeyeceğinizi hayal edebiliyor musunuz? Veya daha da kötüsü, sisteminizin verilerinin donanım veya yazılım arızası nedeniyle zarar gördüğünü veya bilgisayar korsanları tarafından rehin tutulduğunu öğrenmek? Siz şuan bu makaleyi okurken, milyonlarca KOBİ bilgisayar korsanları tarafından hedef alınıyor! Bir veri yedekleme planı geliştirmek ve uygulamak için her zamankinden daha fazla neden var. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


9) SOSYAL MEDYADA NASIL BAŞARILI OLUNUR?
Bugün içinde yaşadığımız hızla değişen, dijital dünyada; özellikle çok daha büyük markalarla rekabet etmek zorunda olduğunuz, yerel bir küçük işletmeyseniz, bir sosyal medya işbirliği ve onay süreci ile pazarlama yönetiminizi tekrar rayına oturtun. Bu makalemizde; işletmenizin gelişmesini destekleyecek, sosyal medya başarısını tanımlamanıza, görselleştirmenize ve sürdürmenize nasıl yardımcı olacağının cevabını bulabilirsiniz. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


10) RESTORANINIZ İÇİN UYGUN SİPARİŞ PROGRAMI NASIL KURULUR?
Bugün restoran siparişi için online sipariş ve teslimatında iştah artmaya devam ediyor ve yakın zamanda azalması pek olası değil. Bu pastadan bir dilim isteyen restoran sahipleri, bir online sipariş sistemi kurmalı, yoksa müşterilerini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirler. Bir çevrimiçi sipariş platformu kurmak, restoran işletmeniz için ek bir gelir akışı sağlar ve size zaten zorlu bir pazarda rekabet etme şansı verir. İster kolaylık ve rahatlık, ister mümkün olduğunca fazla kâr elde etmek isteyin, restoranınız için en uygun siparişi benimsemenin bir yolu var. Restoranınız için uygun  sipariş sistemi kurarken uygulayabileceğiniz üç yaklaşımımız var. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


11) E-FATURA GEÇİŞ ZORUNLULUĞU
"Elektronik fatura" veya "e-fatura" yeni bir kavram olmamakla birlikte, ülkemizde 510646 mükellef e fatura uygulamasını kullanmaktadır. Ancak bu tanıma tam olarak neyin girdiği konusunda hala bazı karışıklıklar vardır. Burada terimle ilgili bazı soruları yanıtlıyor ve yaygın olarak kullanılan diğer fatura türlerine kıyasla e-faturalandırmanın faydalarını inceliyoruz. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !


12) İŞLETMELERİN WİNDOWS 11'E YÜKSELTME HAKKINDA BİLMESİ GEREKENLER
5 Ekim 2021 tarihinde Microsoft, Windows 11’i piyasaya sürdü. Bu makalede, işletmelerin mevcut Windows 10 yüklemelerini yükseltmeleri gerekip gerekmediğine ve ne zaman yükseltmeleri gerektiğine dair bilinçli bir karar vermek için Windows 11’de ihtiyaç duyulan bilgileri paylaşıyoruz. BLOG YAZIMIZIN TAMAMINI OKUYUN !

· Sonuç
12 aylık süre zarfında, tüm siber zorluklar, teknolojik yenilikler ve işletmelerin gelişmesinde destek sağlayacak tüm çözümlerle Fhome, müşterilerine yardımcı olmak için durmaksızın çalıştı. 2022'de daha fazla işbirliği ve karşılıklı başarı için buradayız. Bugün Bize ulaşın!